7è Saló Immobiliari Ciutat de Lleida – Aquest any VIRTUAL

7è Saló Immobiliari Ciutat de Lleida – Aquest any VIRTUAL

El Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Lleida, organitza la setena edició del Saló Immobiliari Ciutat de Lleida.

Un any més des del Col·legi d’Agents Immobiliaris de Lleida, estem organitzant la 7a edició del Saló Immobiliari Ciutat de Lleida, el qual se celebrarà del 23 al 29 de novembre.

A causa de les circumstàncies d’excepcionalitat que estem vivint, ens hem reinventat i enguany serà en format virtual, per tal de garantir, malgrat els temps i la situació, la seva continuïtat.

Ho fem amb la ferma voluntat de contribuir, de forma eficaç i positiva, amb el sector i per continuar proporcionant opcions d’interès a totes les persones que cerquen un immoble en el nostre territori, sent un espai ple d’oportunitats sota la garantia d’un agent immobiliari.

El Saló és un lloc on totes les persones que desitgin efectuar una compravenda o lloguer, sigui d’un habitatge, local o terreny, disposin d’una setmana on trobar els millors professionals del sector disposats a ajudar-los per tal que aconsegueixin el seu objectiu.

El Saló serà accessible per a tothom a partir del dilluns 23 de novembre a través del web: www.saloimmobiliari.com i durant una setmana es podrà gaudir de totes les oportunitats que oferiran les agències participants i el millor de tot és que es podrà fer sense haver de sortir de casa!

Aquest any es torna a celebrar el Saló sota el lema DESCOBREIX L’HABITATGE QUE VOLS AL PREU QUE ET CONVÉ!

El Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Lleida i Província, és una corporació de dret públic que està actiu a la ciutat de Lleida des del 6 juny de l’any 1949 englobant, amb les prop de 200 agències immobiliàries que pertanyen al Col·legi, la major part del sector immobiliari de Lleida i província.

El Col·legi vetlla perquè els agents que formen part d’aquest col·lectiu treballin amb transparència i professionalitat, complint amb tota la normativa existent i donant garanties econòmiques als seus clients mitjançant les assegurances de Responsabilitat Civil i Caució que tenen contractades.

És prioritat dels nostres Agents de la Propietat Immobiliària (API), que les persones que vulguin realitzar qualsevol mena d’intermediació immobiliària (lloguer, compra, venda…) ho facin amb la tranquil·litat que compten amb l’experiència, la professionalitat, les garanties i el saber fer dels millors professionals que estaran al seu costat en tot moment per ajudar-los i assessorar-los, i que compten sempre amb el suport del Col·legi.

Per a qualsevol dubte o més informació podeu trucar al telèfon 973 24 29 48 o enviar un correu electrònic a info@apilleida.com

Web del Saló: www.saloimmobiliari.com  Compare Listings

Título Preu Estado Tipo Superfície Uso Habitacions Banys